Boekpresentatie Band met Schouwen-Duiveland

Op 15 juli 2016 hebben we het boek gepresenteerd over Bekende Nederlanders die een band hebben met Schouwen-Duiveland. Het boek is in eigen beheer gemaakt, de interviews mocht ik zelf voor mijn rekening nemen. Het eerste exemplaar werd door burgemeester Rabelink uitgereikt aan oud wethouder Ad Verseput.

De BNers die in het boek staan zijn: Harmen Siezen (oud nieuwslezer NOS-journaal), Peter Slager (bassist/songwriter Bløf), Marianne Vos (wereld/olympisch kampioen wielrennen), Koos Moerenhout (ex profrenner/ploegleider), Simeon Tienpont (wereldzeiler), Hans van Breukelen (ex profvoetballer), Peter Ouwerkerk (wielerjournalist/schrijver), Gerda van Wageningen (schrijfster), Lenie ‘t Hart (oprichtster zeehondencreche), Ben Wijnstekers (mister Feyenoord), Edward van Cuilenborg (sportjournalist./presentator) en Hein Vergeer (schaatskampioen).band22band21band20band19band18band17band16band15band14band13band12band11band10band9band8band7band6band5band4band3band2

Presentatie kustmarathonmeeting 2015

kustmarathon-3

In het gemeentehuis van Veere, in Domburg, mocht ik op 10 september de marathonmeeting presenteren. Een gevarieerd programma met interviews met gedeputeerde Jo-Annes de Bat, met Miriam van Reijen (sport en voeding). Ook de leden en begeleiding van het 3mteam kwamen aan bod, lopers geselecteeerd uit de deelnemers die speciale begeleiding krijgen. Diana Schuit presenteerde een sportmodeshow. De sponsors waren aanwezig met een expo.
De meeting stond in het teken van de 13e editie van de Kustmarathon op 2,3 en 4 oktober a.s.
Tot slot van de avond nog een zelf geschreven en gesproken column. Lees verder

Presentatie ALS-benefietavond

Op 9 april 2015 de Benefietavond gepresenteerd voor het initiatief van vier Zeeuwen: Tour du ALS-Zeeuwen naar de top. Zij beklimmen de Mont Ventoux in de strijd tegen de ziekte ALS. Als sprekers waren aanwezig, Prof. Dr. Erik Scherder van de VU-Amsterdam en Dr. Michael van Es van het UMC Utrecht.

ALS scherder

ALS Tour